Healthy Ageing Tour

De Healthy Ageing Tour is een UCI-etappewedstrijd voor vrouwen die jaarlijks in de tweede week van april wordt verreden. Het wielerevenement, vanaf  het begin gesponsord door de Energiewacht, draagt vanaf nu de naam Healthy Ageing Tour. De wedstrijd bestaat uit zes etappes door de provincie Groningen, verreden over vijf dagen.

In deze tour staat elk jaar de wereldtop van de vrouwelijke wielersport aan de start. Gedurende het hele jaar zijn er allerlei randactiviteiten, samengebracht onder de noemer Healthy Ageing Tourkaravaan. Deze activiteiten staan in het teken van een gezond en gelukkig leven.

Etappeschema Elite:

woensdag 5 april: Etappe 1a: Tijdrit Leek (16,9 km)
woensdag 5 april: Etappe 1b: Grijspkerk – Grijpskerk (77,6 km)
donderdag 6 april: Etappe 2: Ploegentijdrit Baflo – Baflo (19,3 km)
vrijdag 7 april: Etappe 3: Musselkanaal – Stadskanaal (154,4 km)
zaterdag 8 april: Etappe 4: Finsterwolde – Finsterwolde (126,6 km)
zondag 9 april: Etappe 5: Borkum (117,9 km)

Etappeschema Junioren:

woensdag 5 april: Etappe 1a: Tijdrit Leek (3,4 km)
donderdag 6 april: Etappe 2: Baflo – Baflo (78,2 km)
vrijdag 7 april: Etappe 3: Stadskanaal – Stadskanaal (66,5 km)
zaterdag 8 april: Etappe 4: Finsterwolde – Finsterwolde (94,7 km)

De cartografie is verzorgd door Cartographics.

link naar de officiële site: www.hannn.eu

Healthy Ageing Tour

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”22″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” ngg_triggers_display=”never” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]