NL Tour Rides

De NL Tour Rides verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in een overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Gran Fondo Brabant 2018

Startlocatie: Den Bosch centrum midden op De Parade naast de St Janskathedraal

De Gran Fondo Brabant wordt gereden aanstaande zondag 3 juni en kent drie afstanden; 70 km – intense, 110 km – endurance en 160 km – epic. 

Alle afstanden starten en finishen vanaf De Parade naast de St Janskathedraal in het centrum van Den Bosch. Gran Fondo Brabant laat je kennismaken met de mooiste delen van de provincie Noord-Brabant. De routes voeren door sfeervolle dorpen en mooie natuurgebieden.

In 2018 zijn er nog twee tochten die deel uitmaken van de Gran Fondo Series:

26 augustus Gran Fondo Rotterdam
9 september Gran Fondo Veluwe

Voor meer informatie over deze wielertochten:https://www.nltourrides.nl

NL Tour Rides,Gran Fondo