Tour Rides Series

De Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in één overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Amsterdam-Arnhem-Amsterdam 2018

Datum: zondag 10 juni 2018
Startlocatie Amsterdam: Jaap Edenbaan
Startlocatie Arnhem: Hotel Groot Warnsborn

De toertocht kent vanaf beide startlocaties twee afstanden: Amsterdam 220 km en 120 km en Arnhem ook 220 km en 120 km

Nederland kent een aantal toerklassiekers die een lange geschiedenis hebben en werkelijk tot de verbeelding spreken. De klassieker Amsterdam-Arnhem-Amsterdam was de eerste wielerklassieker die in 1893 op de weg in Nederland werd georganiseerd. 

NL Tour Rides NL Tour Rides

Voor meer informatie over deze wielertochten: https://www.nltourrides.nl