Tour Rides Series

De Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in één overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

IJsselmeer Challenge

Datum: Zondag 19 augustus 2018
Startlocatie Lelystad: Batavia-Stad

De toertocht kent vijf afstanden; 50 km, 100 km, 150 km, 200 km en 300 km

Alle afstanden starten en finishen vanaf Bataviastad in Lelystad. De kortste afstand bedraagt 50 km en brengt je langs de boorden van het IJsselmeer en door de prachtige Oostvaardersplassen en mooie natuur van de Flevopolder terug naar de finish. Op de 100 km en één van 150 km en daarmee rijd je om de zuidelijk helft van het IJsselmeer, waarbij de dijk Enkhuizen – Lelystad wordt bedwongen. De geoefende renners rijden de 200 of 300 km.

Voor meer informatie over deze wielertochten zie: https://www.nltourrides.nl

NL Tour Rides