Quest Magazine

Quest Magazine is een populairwetenschappelijk Nederlands tijdschrift dat wordt uitgegeven door Hearst Media. Daarnaast verschijnen er specials, die zich richten op een specifiek onderwerp, zoals Quest Historie en Quest Psychologie. In 2009 won Quest de titel Mercur ‘Tijdschrift van het Jaar.

Quest Magazine

In het nieuwe nummer van Quest is voor de vakantieperiode een extra boekje bijgesloten met daarin 14 zelftests. Er zijn tests voor mensen met en zonder relatie, voor verliefden mensen met twijfels over zichzelf, mensen die juist in zichzelf geloven, milieufreaks en voor (amateur)meteorologen. 

Cartographics heeft de cartografie verzorgd bij de test; Kunnen jullie het goed met elkaar vinden? In deze test komt het er op aan of twee mensen elkaar mondeling goed de weg kunnen wijzen aan de hand van een plattegrond zonder straatnamen van het oude fictieve stadje Zutphoort (zie de afbeelding).

In dit nieuwe nummer van Quest Magazine: Een bekroning van de allergrootste uitvinding van Nederland, Mens en Lichaam topsport, Ranking het weer, Psychologie; Tijd van je leven en nog veel meer …

Zie voor meer informatie: quest.nl of hearst.nl