NL Tour Rides Series

De NL Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in een overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Gran Fondo Veluwe 2018

Startlocatie: Kasteel Cannenburch te Vaassen

De Gran Fondo Veluwe wordt gereden aanstaande zondag 9 september en kent drie afstanden; 85 km intense, 120 km endurance en 160 km epic. 

Alle afstanden starten en finishen vanaf de oprijlaan van Kasteel Cannenburch bij Vaassen. Deze Gran Fondo volgt de randen van de Veluwe rondom het Park de Hoge Veluwe. Alle afstanden hebben minimaal twee verzorgingsposten met uitgebreide verzorging.

In 2018 is er nog één tocht die deel uitmaakt van de Gran Fondo Series:

30 september Gran Fondo Rotterdam

Voor meer informatie over deze wielertochten:https://www.nltourrides.nl

NL Tour Rides Series