NL Tour Rides

De NL Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in een overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Gelre’s Mooiste 2018

Startlocatie: Kasteel Staverden, Ermelo

De derde editie van de wielertocht Gelre’s Mooiste wordt gereden op zondag 7 oktober en kent drie afstanden; 75 km intens, 110 km endurance en 145 km epic. 

De routes lopen door het noordelijke deel van de Veluwe in de provincie Gelderland. De renners fietsen door prachtige bossen en mooie dorpjes, maar rijden ook door grote natuurgebieden met heide en zand. Alle afstanden hebben onderweg verzorgingsposten met uitgebreide verzorging. De twee langste afstanden hebben twee verzorgingslocaties langs de route.

Voor meer informatie over deze wielertochten:https://www.nltourrides.nl

NL Tour Rides