Donderdag 17 oktober j.l. zijn wij met Cartographics aanwezig geweest bij de lancering van drie nieuwe, door ons gemaakte, wandelkaarten met elk twee Architectuur Ommetjes door de wijken Dorp, Palenstein & Driemanspolder / Meerzicht. Deze ommetjes zijn maximaal 5 kilometer waardoor ze leuk te wandelen zijn voor iedereen.

De eerste exemplaren van de Architectuur Ommetjes zijn gistermiddag uitgereikt aan wethouder Robin Paalvast, bij het ArchitectuurPunt in het Forum. 

Vervolgens hebben we ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis onder begeleiding van Simone Langeveld, die in opdracht van Floravontuur de wandelkaarten heeft samengesteld,  Judith Schotanus van het ArchitectuurPunt Zoetermeer Diana Kölker van Dialoog Grafisch Ontwerp het Architectuur Ommetje ‘Palenstein’ gelopen.

Wij hebben het ommetje ervaren als een verrassende ontdekkingstocht. De grote variatie in bouwtrend maakt de stad interessant, avontuurlijk en het ontdekken waard.

Na de lancering zijn de ‘Architectuur Ommetjes’ gratis op te halen in het Forum, bij Zoetermeerse hotels en het kantoor van Floravontuur Promotie Zoetermeer. De wandelkaarten zijn vanaf die dag gratis verkrijgbaar in het Forum, bij de hotels in Zoetermeer en op het kantoor van Floravontuur aan de Eerste Stationsstraat 97.