In deze nieuwe uitgave van de ANWB worden de 40 mooiste wandelroutes van ons land beschreven. Het zijn met name wandelroutes over onverharde paden.

De zachte dempende ondergrond, bladeren die knisperen onder je zolen, je voelt je echt onderdeel van de natuur. Liefhebbers van wandelen op gras, zand en bospaden kunnen hun hart ophalen. Naast dit mooie gebonden boek ontvang je ook een handzaam routeboekje, met een routebeschrijving en routekaartje die gemakkelijk mee te nemen is.

Routeboekje

Het losse bijgeleverde routeboekje is speciaal gemaakt om mee te nemen voor onderweg. Op elke kaart staan een startpunt, het aantal kilometers, wandelknooppunten en blauwe bolletjes met bezienswaardigheden aangegeven, die verwijzen naar de uitgebreide informatie in het boek.

ANWB Wandelroutes
ANWB Wandelroutes


QR-code

In het boek vind je bij elke route een QR-code, die direct naar de Eropuit-app leidt of naar een online-routeverloop in Google Maps.

Met de gids de Allermooiste wandelroutes van Nederland heb je thuis alle informatie over de routes in een mooi gebonden boek met inspirerende foto’s en uitgebreide informatie, en alle praktische zaken voor onderweg in een handomdraai bij de hand.

In de serie ‘Allermooiste van Nederland’ zijn reeds verschenen: De allermooiste fietsroutes van Nederland, De allermooiste dorpen van Nederland, De allermooiste vestingsteden van Nederland, en De allermooiste kastelen van Nederland.

Deze wandelgids is te bestellen bij de ANWB: De allermooiste wandelroutes van Nederland.

Deel dit nieuws item!