De compacte stadswandelgids

In de compacte stadswandelgids van de ANWB staan 35 wandelingen van 1,5 tot 8 km door Nederlandse steden. Of je nu een dagje wil uitwaaien in Domburg, wil proeven van kunst in Delft of wil genieten van onverwachtse groene oases in Breda, in de compacte stadswandelgids vind je altijd een mooie wandeling.

ANWB Satdswandelgids

Stedentrip

Voor een leuke stedentrip hoef je niet per se naar het buitenland: er zijn ontzettend veel unieke, inspirerende en levendige steden te ontdekken in Nederland. En hoe leer je een stad nu beter kennen dan door heerlijk te slenteren door hofjes en steegjes en langs pleinen en parken.

ANWB Stadswandelgids

QR code

In deze nieuwe uitgave van de ANWB vind je een verzameling stadswandelingen met een gedetailleerde routebeschrijving.

De routebeschrijving wordt onderbroken door korte en stukken achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden waar je op dat moment langsloopt. Het verloop van de route is ingetekend op (een fragment van) de stadsplattegrond, ter beeldvorming en oriëntatie tijdens je wandeling.

Daarnaast vind je bij elke wandeling een QR-code naar de digitale route in Google Maps of een verwijzing naar de app van ANWB Eropuit. Scan de QR-code met je telefoon of tablet en je apparaat opent direct de online route in Google Maps. Of je komt terecht bij de desbetreffende route in de ANWB Eropuit-app. Zo kun je er zeker van zijn dat je niet verkeerd zult lopen.

Deze nieuwe gids is te bestellen bij de ANWB

ANWB Stadswandelgids

Deel dit nieuws item!