In deze nieuwe uitgave van de ANWB worden de 30 mooiste autoroutes beschreven van Nederland en net over de grens. 

De dertig autoroutes in dit boek voeren je naar zo’n beetje alle uithoeken van Nederland en door de meest uiteenlopende landschappen. Want ons land is net zo afwisselend als klein. Het waterrijke noorden en heuvelachtige zuiden verschillen minstens zo veel al de Friese taal en het Limburgse dialect. De Veluwe en de Sallandse Heuvelrug liggen hemelsbreed nog geen veertig kilometer van elkaar, maar beide nationale parken bieden weer een heel ander soort natuurpracht.

Sommige routes in dit boek rij je in een uurtje, anderhalf. Lekker voor een luie zondagmiddag. Over andere kun je prima een halve of zelfs een hele dag doen, zeker als je onderweg stopt om een stadje te verkennen. Uitgebreid de benen te strekken of lekker picknicken. Want een autorit is pas een roadtrip als je je onderweg laat inspireren door de omgeving, als je echt ziet wat er aan je zijraampjes voorbijtrekt en af en toe uitstapt om al het moois van dichterbij te bekijken.

ANWB Autoroutes
ANWB Autoroutes


Cartographics heeft in dit nieuwe boek de kaarten van de 30 individuele autoroutes gemaakt en tevens voorin de overzichtskaart van Nederland met de de locaties van alle dertig routes. 

Lekker op weg

Muziekje aan, zonnebril op en het raampje open, terwijl je weilanden, bossen, dorpjes en duinen aan je voorbij ziet trekken? Klinkt als een geslaagde roadtrip in eigen land! In de vertrouwde omgeving van je eigen auto leer je Nederland weer kennen zoals onze grootouders dat in de jaren 50 deden: lekker kachelen over het asfalt.  Deze 30 routes in alle provincies en de grensstreek laten de mooiste uithoeken van Nederland zien en wijzen je op fijne plekjes voor onderweg, een picknick of kopje koffie, bijzondere natuur en bezienswaardigheden. 

Voor meer informatie en specificaties over dit nieuwe boek van de ANWB zie: 

https://webwinkel.anwb.nl/webwinkel/toeristische-autoroutes-nederland.html 

Deel dit nieuws item!