30 wandelingen door losloopgebieden

Deze wandelgids is een heel herziene uitgave van de gids uit 2015. Nieuw in deze gids is de aandacht voor het meenemen van een hondenbuggy. Voor de wandelingen in deze gids kun je meerdere uren uitrekken. De routes lopen meestal in één losloopgebied, maar er zijn ook routes die gebieden aan elkaar vastknopen.

Alle routes staan beschreven en met een routekaart in deze gids. Voorin de gids is een overzichtskaart weergegeven waarop alle locaties van de 30 routes te vinden zijn.

Voor deze geheel herziene uitgave stelde gedragstherapeut Nicky Gootjes 30 wandelingen in losloopgebiden samen waar mens en dier van kunnen genieten.

Laat de hond genieten!

Lekker lang wandelen met je hond is een ideale bezigheid om een positieve band met het dier op te bouwen. Nieuwe routes zijn dan natuurlijk extra uitdagend, en dat geldt niet alleen voor de hond. Ontdek aan de hand van deze nieuwe uitgave nieuwe plekjes om er heerlijk op uit te gaan, te ravotten op het strand, je hond te zien snuffelen in het bos en ervaar bij thuiskomst gegarandeerd een tevreden gevoel.

Deze wandelgids is te bestellen bij de ANWB: Wandelen met de hond

Deel dit nieuws item!