Regio Foodvalley is een regionale netwerkorganisatie. Samenwerking staat centraal om de topregio op het gebied van agrifood te zijn. In deze regio werken ondernemers, onderwijs en de overheid samen aan een gezonde en duurzame regio voor bedrijven en inwoners.

De acht gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen werken samen met twee provincies, onderwijs- en kennisinstellingen en ondernemers in de regio.

Foodvalley dagen

Op 9, 10 en 11 juni 2022 organiseert de Regio Foodvalley Days. Drie dagen vól inspiratie en kennismaken! Kennismaken met elkaar en met onze regio.

Op donderdag 9 juni 2022 organiseert de Economic Board Regio Foodvalley een ‘Inspiration Dinner’ voor ondernemers en partners uit onderwijs en overheid. 

Op vrijdag 10 juni 2022 een gevarieerde netwerkbijeenkomst.

Zaterdag 11 juni is voor degene die de Regio Foodvalley wandelend of fietsend willen ontdekken. Er zijn een aantal leuke, verrassende en ontdekkende routes verzameld.

Regio Foodvalley is een prachtig gebied om te wonen, te werken én te recreëren. Van Nijkerk aan het Nijkerkernauw tot Rhenen aan de Rijn. En van Scherpenzeel in de Gelderse Vallei tot Garderen op de Veluwe.

Lees voor meer informatie over de Foodvalley dagen op: www.regiofoodvalleydays.nl
Voor de wandelaars en fietser meer info op www.ontdekregiofoodvalley.nl

Cartographics heeft de kaart met diverse fiets- en wandelroutes voor de Foodvalley dag op zaterdag 11 juni verzorgd.

Regio Foodvalley

Deel dit nieuws item!