ACTIE!

We krijgen vooral te horen wat er de komende tijd allemaal níet kan of mag en daarom brengen wij graag een positief bericht, want wat is er leuker dan lezen over Azië, Australië en Nieuw-Zeeland? Natuurlijk kunt u nu niet op reis, maar niets houdt u tegen om weg te dromen over uw favoriete bestemming en misschien al voorzichtig te gaan plannen voor een toekomstige reis naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland.

Om het thuiszitten wat aangenamer te maken, heeft Azië Magazine in deze bijzondere tijd een bijzondere en eenmalige actie voor nieuwe abonnees in het leven geroepen: als u nu een nieuw jaarabonnement op Azië & Down Under Magazine neemt (Nederland € 24,20 per jaar/Belgische abonnees € 30,20 per jaar), dan krijgt u de laatste 2 kwartaaledities gratis thuisgestuurd.

Uw jaarabonnement (4 kwartaaledities) gaat pas in met de zomereditie die rond 16 juni a.s. zal verschijnen, maar u krijgt nu al meteen de wintereditie 2019 en de voorjaarseditie 2020 gratis thuisgestuurd. Dan ontvangt u direct en gratis zo’n 160 pagina’s over de Azië, Australië en Nieuw-Zeeland en daarna bent u ook nog eens verzekerd van de komende 4 kwartaaledities!

En voordat we het vergeten te vermelden: als abonnee krijgt u ook nog:

  • De nieuwe kwartaaleditie als eerste in de bus
  • Gratis toegang tot de digitale editie
  • Kans op diverse prijzen via winacties

Geïnteresseerd? 
Ga naar www.aziemagazine.nl/abonnement-abonnee en vul bij de actiecode in: 2EXTRNRS

Alvast veel leesplezier over Azië, Australië en Nieuw-Zeeland met 6 kwartaaledities van Azië & Down Under Magazine!

De actie is geldig tot 30 april 2020.
Belgische abonnees betalen een toeslag van € 6,00 i.v.m. hogere portokosten

Deel dit nieuws item!